رنگینک را اینبار با طعمی متفاوت درست کنید
اهالی جنوب کشور از استان فارس گرفته تا خوزستان و استانهای مابین اینها، شیرینی خوشمزه و مقویای دارند که مخصوص رمضان است. با خوردن این دسر به همراه شیر یا چای کمرنگ به عنوان افطار، بخش زیادی از گرسنگیهای یک روز روزهداریتان جبران میشود.
همشهری آنلاین: البته در این رنگینک پیشنهادی از شکلات هم استفاده شده است که طعم متفاوتتری نسبت به رنگینکهای سنتی ایجاد میکند.
مواد لازم
۳ /۲ یک پیمانه پودر قند
۲ /۱ سه پیمانه آرد گندم
۳ /۱ ۱ پیمانه کره
یک ق م پودر هل
یک ق م پودر زنجبیل
مواد میانی رنگینک
یک پیمانه گردوی خرد شده
۳۵۰ گرم خرما
یک ق س پودر دارچین
یک ق س روغن مایع
مواد لازم برای تزئین
۲ /۱ پیمانه پودر قند
۱۵۰ گرم شکلات سفید
۲ /۱ پیمانه پودر پسته
۱. آرد را در تابهای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
۲. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزهدار شود.
۳. خرماها را شسته و هستههایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۴. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن کنید و آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتیمتر است. حالا مخلوط خرمای چرخ کرده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم را هم آرد بو داده و کره بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.
۵. پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند. شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکدست شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید.
با چاقوی تیزی شیرینیتان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.
یهجور دیگه
در صورت تمایل شکلات سفید را میتوانید از فهرست مواد حذف کنید تا رنگینکتان سنتیتر شود.
شما میتوانید دسر را به جای درست کردن روی سطح کاغذ روغنی، در ظرف مورد نظربرای سرو درست کنید و برش بزنید و برای راحت برداشتن از درون ظرف، چنگالی کنار دسر بگذارید.
فوتوفن
خرمای مناسب برای درست کردن رنگینک معمولا به نام خرمای دشتستان معروف است؛ خرمایی نرم و لذیذ که به راحتی فرم میگیرد.
چون چربی کرهها متفاوت است، اگر مخلوط آرد و کرهتان خشک بود، مقدار کره را بیشتر کنید.
برای آب کردن شکلات به روش بِنماری، شکلات سفید را در یک ظرف فلزی کوچک روی حرارت غیرمستقیم (کتری یا آب جوش) قرار دهید و آن قدر هم بزنید تا آب شود.
کد خبر 782497 منبع: همشهری آنلاین
-
«مُشکوفی» یک دسر سنتی و مقوی
-
با این آموزش اکثر نانهای فانتزی را در خانه بپزید
-
رنگینک را اینبار با طعمی متفاوت درست کنید
-
آغاز واریز وجه و تکمیل فرآیند ثبتنام خودرو کوئیک | فقط این گروه امکان ثبت نام دارند
-
تخریب ساختمان ٢٣ طبقه غیرمجاز در منطقه ۱۹ | جزییات شکل تخریب از زبان شهردار منطقه
-
عکس | طالبان این عکاس ایرانی را به اسارت گرفتند | طالبان هیچ توضیحی نداده است
-
خبر خوش برای ساکنان غرب تهران؛ این ایستگاه های مترو به زودی افتتاح می شوند
-
جانشین مهدی عبدی در پرسپولیس انتخاب شد| گزینه جدید یحیی برای خط حمله
-
خرید بزرگ استقلال مشخص شد | انتقال خبرساز برای آشتی خطیر و نکونام
-
رئیسی: خستگی و ناامیدی ممنوع | ما میتوانیم گرههای زندگی مردم را رفع کنیم | امام اگر اسم مردم را میبرد سیاسی نبود؛ واقعا به مردم باور داشت
-
تصاویر جالب سجده زائران پاکستانی بر خاک ایران بعد از عبور از مرز
-
هوش مصنوعی جایگزین زنده یاد حسام محمودی در یک سریال عاشقانه
-
آغاز واریز وجه و تکمیل فرآیند ثبتنام خودرو کوئیک | فقط این گروه امکان ثبت نام دارند
-
رقابت ۲ستاره برای حضور در استقلال | هافبک سرشناس عربی در راه تهران؟
-
تصاویر موشکهای پیشرفتهای که رئیسی دستور الحاق آنها به سپاه را داد
-
تخریب ساختمان ٢٣ طبقه غیرمجاز در منطقه ۱۹ | جزییات شکل تخریب از زبان شهردار منطقه
-
تصاویری نادر از تهران قدیم ؛ وقتی که شترها در میدان آزادی قدم میزدند
-
عکس | طالبان این عکاس ایرانی را به اسارت گرفتند | طالبان هیچ توضیحی نداده است
-
خبر خوش برای ساکنان غرب تهران؛ این ایستگاه های مترو به زودی افتتاح می شوند
-
فقط به خاطر هوادار پرسپولیس به دورتموند نرفتم | من را دوست ندارند؛ همه چیز دست ۳ یا ۴ نفر است | مدیر برنامه بیرانوند حق نداشت این حرفها را بزند