هندوانه بیشتر از آنکه فکر می‌کنید برای سلامت سودمند است

هندوانه بیشتر از آنکه فکر می‌کنید برای سلامت سودمند است

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که هندوانه که به عنوان میوه‌ای مطبوع برای ماه‌های گرم تابستان مورد توجه است، اما یک بررسی جدید نشان می‌هد که مصرف آن می‌تواند اثرات مثبت زیادی از لحاظ دریافت مواد مغذی و بهبودی کلی رژیم غذایی داشته باشد.

watermelon

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وگ‌نیوز این بررسی داده‌های یک بررسی بزرگ تغذیه‌ای در آمریکا نشان داد افرادی که هندوانه مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که این میوه را مصرف نمی‌کنند، کیفیت بالاتری از رژیم غذایی دارند.

این بررسی نشان داد که هم کودکان و هم بزرگسالانی که هندوانه را وارد رژیم غذایی‌شان کرده بودند، میزان بالاتری از مواد مغذی حیاتی مانند فیبرهای غذایی، منیزیم، پتاسیم، ویتامین C، ویتامین A، لیکوپن و سایر کارتنوئیدها است. به علاوه، در مصرف‌کنندگان هندوانه میزان دریافت قندها و اسیدهای چرب اشباع پایین‌تر است که باعث بهبود کلی سلامت می‌شود.

یک بررسی دیگر که به صورت کارآزمایی بالینی دوسوکور کنترل‌شده با پلاسبو (استاندارد طلایی در تحقیقات پزشکی) انجام شده است، اثرات مصرف آب هندوانه به عنوان مکمل غذایی را بر کارکرد عروقی در حین هیپرگلیسمی (قند خون بالا) بررسی کرده است. این بررسی به طور خاص بر اثرات سودمند دو ترکیب یافت‌شده در هندوانه یعنی ال-سیترولین و ال- آرژینین بر دسترس‌پذیری زیستی اکسید نیتریک و تغییرپذیری ضربان قلب متمرکز بوده است.

این بررسی نشان داد که مصرف أب هندوانه به عنوان مکمل می‌تواند کارکرد عروقی را حفاظت کند و سلامت قلبی‌-عروقی را بهبود بخشد.

این بررسی خاص از لحاظ اندازه نمونه کوچک بوده است، اما به مجموعه فزاینده‌ای از شواهد اضافه می‌شود که از مصرف منظم هندوانه برای بهبود سلامت قلبی- متابولیک حمایت می‌کند.

از طرف دیگر میزان بالای آنتی‌اکسیدان موجود در آب هندوانه به همراه مقدار زیاد ویتامین C و لیکوپن در آن، ممکن است نقشی اساسی در استرس اکسیداتیو و پیشگیری از بیماری قلبی داشته باشد.

یک وعده به اندازه دو فنجان هندوانه فقط حاوی ۸۰ کالری است و به علاوه می‌تواند حدود ۲۵ درصد نیاز روزانه به ویتامین C را تامین کند و همچنین ۹۰ درصد آن را آب تشکیل می‌ٔهد، بنابراین می‌تواند یک گزینه سالم برای تامین آب بدن باشد.و

توجه داشته باشید که بررسی «بار جهانی بیماری‌ها» نشان داده است که رژیم غذایی که حاوی میزان کمی از میوه‌ها باشد از جمله سه عامل خطرساز اصلی برای دچار شدن به بیماری‌های قلبی-عروقی و دیابت است. برای اینکه این «شکاف میوه» را برطرف کنید، لازم است که میزان مصرف کلی میوه و نیز تنوع میوه‌های مصرفی رد در رژیم غذایی‌تان را افزایش دهید.

کد خبر 775485

  • «بیمار ژنو» نخستین مبتلا به اچ‌آی‌وی که پس از پیوند سلول بنیادی «طبیعی» عفونتش فروکش کرد

  • جدیدترین متد جراحی سنگ کلیه| خبر خوب و امیدوار کننده برای کلیه‌های سنگ ساز| کاهش عملکرد کلیه با هر بار دفع سنگ

  • هندوانه بیشتر از آنکه فکر می‌کنید برای سلامت سودمند است

  • نخستین تصاویر از شهدای حمله تروریستی به گشت پلیس راه

  • اطلاعیه مهم اداره کل ارشاد گیلان پیرامون وقایع اخیر

  • ترور ۳ نفر از کارکنان پلیس راه سیستان‌وبلوچستان

  • نخل تاریخی اردستان را سوزاندند

  • خبر بد درباره دریاچه ارومیه ؛ این دریاچه دیگر احیا نمی‌شود

  • نخستین تصاویر از حمله تروریستی به گشت پلیس راه

  • استقلال گلر گرفت | حسینی می رود؟

  • خبر خوش مقام ارشد فراجا به مشمولان سربازی

  • خداحافظی تلخ یک بازیکن با استقلال | مقصد غیرمنتظره بعد از ناکامی بزرگ

  • استقلال گلر گرفت | حسینی می رود؟

  • ماجرای کتک کاری یک روحانی با یک زن چه بود؟

  • ترور ۳ نفر از کارکنان پلیس راه سیستان‌وبلوچستان

  • گزینه محبوب نکونام از دست رفت | پیشنهاد غیرمنتظره علیه آبی‌پوش شدن

  • پرسپولیسی تازه وارد با تراکتور کات کرد!

  • خبر بد درباره دریاچه ارومیه ؛ این دریاچه دیگر احیا نمی‌شود

  • نخستین تصاویر از شهدای حمله تروریستی به گشت پلیس راه

  • جانور ۶۰ میلیون‌ ساله خلیج فارس

  • میوه تابستانی که فشار خون را کاهش می‌دهد و از گرفتگی عروق جلوگیری می‌کند

  • هندوانه علیه بیماری‌های قلبی- عروقی

  • بفرمایید هندوانه؛ بدون ترس از چاقی

  • خوردن هندوانه در روزهای گرم تابستان را فراموش نکنید

  • آشنایی با خواص هندوانه‏ زرد یا هندوانه آناناسی

دیدگاهتان را بنویسید