احداث و افزایش سردخانه‌های ذخیره مواد غذایی در اصفهان ضروری است

احداث و افزایش سردخانه‌های ذخیره مواد غذایی در اصفهان ضروری است

مهدی نیلفروش روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از آنجا که تامین و تولید اقلام خوراکی مانند گوشت و مرغ منجمد در طول سال متغیر است لذا باید ظرفیت سردخانه ها در این استان افزایش پیدا کند.

وی اضافه کرد: وجود سردخانه های متعدد و ظرفیت بالا سبب حفظ و توزیع مناسب مواد خوراکی و در نتیجه امنیت غذایی شهروندان می شود بنابراین توسعه آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام اصفهان ادامه داد: اکنون در استان اصفهان ۱۰ سردخانه فعال وجود دارد که در برخی از ایام سال تمام ظرفیت آنها پر می شود و محلی برای ذخیره دیگر اقلام خوراکی بویژه گوشت و مرغ نیست.

نیلفروش تصریح کرد: ظرفیت این سردخانه ها بیش از ۱۳ هزار و ۶۰۰ تُن است که با توجه به وضعیت کنونی و موضوع تامین و تولیدات باید بیشتر شود.

وی اظهارداشت: حمایت از بخش خصوصی برای مشارکت بیشتر در این بخش راهکار مناسبی برای توسعه سردخانه هاست و ارائه تسهیلات باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه استان از لحاظ ظرفیت انبار با مشکلی مواجه نیست خاطرنشان کرد: ظرفیت انبارهای این منطقه افزون بر ۱۲۱ هزار تن است.

استان اصفهان دارای بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قُطب‌های تولید فرآورده‌های دامی در کشور تبدیل کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.